Over DatHuis

Een nieuwe kijk op de Makelaardij

DatHuis is opgericht om de kwaliteit en dienstverlening van makelaars inzichtelijk te maken.

Over ons

Elke dag verkopen meer dan 600 mensen een huis in Nederland. Maar met meer dan 8000 actieve makelaars is het niet makkelijk een goede keuze te maken. Immers, een goede makelaar zorgt voor de best mogelijke transactieprijs. Daarom zijn wij begin 2016 begonnen met het transparanter maken van de makelaarsmarkt.

Foto van Joel Konijn

Joel Konijn

Algemeen directeur

Joel is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van DatHuis. Joel heeft eerder gewerkt als softwareontwikkelaar en IT Projectmanager in de financiële sector. Voor zijn werk heeft Joel gewoond in Amsterdam, Brussel en New York. Tijdens het kopen van een huis in 2015 is het idee ontstaan om de makelaarsbranche transparanter te maken.

Foto van Philipp Beau

Philipp Beau

Technisch directeur

Philipp is verantwoordelijk voor het technische design van DatHuis. Philipp heeft een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en Informatica. De afgelopen 10 jaar heeft hij ervaring opgedaan in mobile, game en full stack development. Zijn games zijn samen bijna 1 miljoen keer gedownload. Met zijn brede expertise komt Philipp goed tot zijn recht bij een veeleisende startup als DatHuis.

Foto van Edda Bild

Edda Bild

Data-analist

Edda Bild is promovenda Planologie aan de Universiteit van Amsterdam. Als data-analist bij DatHuis, richt haar werk zich op het begrip van de Nederlandse vastgoedmarktdynamiek en maakt ze gebruik van innovatieve analysestrategieën om toekomstige investeringen voor particuliere en publieke actoren te begeleiden.

Analyse op maat

Een huis verkopen heeft heel wat voeten in de aarde. Het is verstandig jezelf goed te informeren over de marktomstandigheden. Daarom krijgt iedereen een gratis woningrapport waarin je wordt geïnformeerd over de staat van jouw huis in de huidige markt. Zo weet je waar je aan toe bent voordat je met een makelaar in contact komt.

Zodra je besloten hebt om je huis te verkopen helpen we je graag op weg. We hebben zicht op de activiteiten van meer dan 3813 Nederlandse makelaars. Iedere transactie wordt meegenomen in onze kwaliteitsanalyse.

Er zijn duizenden makelaars actief in Nederland. Wat is de beste makelaar voor mijn huis?

Direct inzicht in diensten en tarieven

Maak gebruik van OfferteDirect™ en krijgt meteen inzicht in de diensten en tarieven van een makelaar. Makelaars die een offerte direct beschikbaar hebben gesteld zijn herkenbaar een de rode knop met bliksemflits.

Aan de slag!

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van je huis. Heb je vragen over onze site of onze service? Je kan altijd met ons chatten, e-mailen of bellen. We staan voor je klaar.

Krijg inzicht in de diensten en tarieven van makelaars.

Vind en vergelijk de beste makelaars

Zoeken icon