Over DatHuis

Een nieuwe kijk op de Makelaardij

DatHuis is opgericht om de kwaliteit en dienstverlening van makelaars inzichtelijk te maken.

Over ons

Elke dag verkopen meer dan 600 mensen een huis in Nederland. Maar met meer dan 8000 actieve makelaars is het niet makkelijk een goede keuze te maken. Immers, een goede makelaar zorgt voor de best mogelijke transactieprijs. Daarom zijn wij begin 2016 begonnen met het transparanter maken van de makelaarsmarkt.

Foto van Joel Konijn

Joel Konijn

Algemeen directeur

Joel is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van DatHuis. Joel heeft eerder gewerkt als softwareontwikkelaar en IT Projectmanager in de financiële sector. Voor zijn werk heeft Joel gewoond in Amsterdam, Brussel en New York. Tijdens het kopen van een huis in 2015 is het idee ontstaan om de makelaarsbranche transparanter te maken.

Foto van Philipp Beau

Philipp Beau

Technisch directeur

Philipp is verantwoordelijk voor het technische design van DatHuis. Philipp heeft een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en Informatica. De afgelopen 10 jaar heeft hij ervaring opgedaan in mobile, game en full stack development. Zijn games zijn samen bijna 1 miljoen keer gedownload. Met zijn brede expertise komt Philipp goed tot zijn recht bij een veeleisende startup als DatHuis.

Foto van Vinoo Tewarie

Vinoo Tewarie

Sales & Business Development Manager

Vinoo is verantwoordelijk voor de B2B sales en business development bij DatHuis. Daarnaast biedt hij ondersteuning aan bestaande klanten. Vinoo heeft een achtergrond in Commerciële Economie en heeft als belegger al enige jaren ervaring in het vastgoed. De afgelopen jaren heeft Vinoo gewerkt bij verschillende online platformen. Met behulp van deze ervaring zorgt hij ervoor dat de klant bij DatHuis altijd op nummer één staat.

Foto van Rob van Kruijsdijk

Rob van Kruijsdijk

Product Engineer

Rob is verantwoordelijk voor de technische implementatie van DatHuis. Rob heeft niet alleen als full stack developer gewerkt, maar ook als operations manager en product owner. Deze kennis van alle facetten van productontwikkeling komt goed van pas bij de snelle opeenvolgende ontwikkelingen bij DatHuis.

Foto van Juliette Moulen

Juliette Moulen

UI/UX designer

Juliette is verantwoordelijk voor de visuele uitstraling van de applicaties die DatHuis aanbiedt. Juliette is gespecialiseerd in user interface design en met haar creatieve en strategische aanpak zorgt ze voor applicaties die er uitspringen! Met haar achtergrond in communicatiewetenschappen en werkervaring in verschillende branches komt haar expertise goed tot zijn recht bij DatHuis.

Foto van Bram Mulder

Bram Mulder

Online advertising specialist

Bram is verantwoordelijk voor alle advertentiecampagnes van DatHuis. Bram heeft een achtergrond in bedrijfscommunicatie en psychologie en is sinds 2004 gespecialiseerd in online marketing. Met slimme campagnes zorgt hij voor het online succes van zowel DatHuis als haar klanten.

Analyse op maat

Een huis verkopen heeft heel wat voeten in de aarde. Het is verstandig jezelf goed te informeren over de marktomstandigheden. Daarom krijgt iedereen een gratis woningrapport waarin je wordt geïnformeerd over de staat van jouw huis in de huidige markt. Zo weet je waar je aan toe bent voordat je met een makelaar in contact komt.

Zodra je besloten hebt om je huis te verkopen helpen we je graag op weg. We hebben zicht op de activiteiten van meer dan 3813 Nederlandse makelaars. Iedere transactie wordt meegenomen in onze kwaliteitsanalyse.

Er zijn duizenden makelaars actief in Nederland. Wat is de beste makelaar voor mijn huis?

Direct inzicht in diensten en tarieven

Maak gebruik van OfferteDirect™ en krijgt meteen inzicht in de diensten en tarieven van een makelaar. Makelaars die een offerte direct beschikbaar hebben gesteld zijn herkenbaar een de rode knop met bliksemflits.

Aan de slag!

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van je huis. Heb je vragen over onze site of onze service? Je kan altijd met ons chatten, e-mailen of bellen. We staan voor je klaar.

Krijg inzicht in de diensten en tarieven van makelaars.

Vind en vergelijk de beste makelaars

Zoeken icon