Vergroot je marktaandeel met leads van DatHuis

Doelmatig. Gericht. Effectief.

Een nieuwe manier om je te profileren

Tegenwoordig willen consumenten geinformeerd zijn voordat ze tot aankoop over gaan. DatHuis biedt consumenten eerlijke informatie over hun huis, de vastgoedmarkt en de makelaar die daarbij hoort.

Maak gebruik van onze mogelijkheden om je te profileren op basis van jouw ervaring en toegevoegde waarde.

Vergroot je marktaandeel met DatHuis.

Meer leads van je eigen website?

Laat de bezoeker van je website direct een woningwaarde opvragen. Toon vergelijkbare huizen in de buurt. Laat recent verkochte woningen en haar kenmerken zien. Allemaal met je eigen waarderapport in jouw huisstijl.

Bekijk hoe

Geef je online reputatie een boost

DatHuis is een uniek platform waarbij huiseigenaren gekoppeld worden aan topmakelaars in Nederland. DatHuis adviseert huiseigenaren op basis van de bewezen prestatie van iedere individuele makelaar.

Wij kwalificeren elke lead

Met DatHuis is het mogelijk direct potentiele klanten te benaderen met een op maat gesneden prijsstrategie. Elke lead wordt door ons gecontroleerd voordat wij deze doorsturen.

Krijg inzicht in je marktpositie en groeipotentie

Onze medewerkers geven u een op maat gemaakt inzicht in uw marktpositie en laten zien waar je potentie ligt om je marktaandeel te vergroten.

Ga een relatie met ons aan.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Tijdens een gesprek zullen we je uitgebreid inlichten over de mogelijkheden die DatHuis jou kan bieden. Als je actief bent in een van onze werkgebieden hebben we veel informatie voorhanden over jouw concurrentiepositie en groeipotentie. Deze informatie zullen we met jou delen. Vervolgens zullen we in samenspraak een strategie vaststellen.

Binnen korte tijd zal je leads ontvangen via DatHuis.

Wat kost het?

DatHuis hanteert een vast prijsmodel. Dit is gerelateerd aan waarde van de woning. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kan ik betalen om mijn ranking te verbeteren?

Nee. DatHuis is onafhankelijk in haar beoordeling van makelaars.

Hoeveel leads kan ik verwachten?

Grofweg 2 aspecten bepalen de hoeveelheid leads die je zal ontvangen:

  • Het aanbod, de ervaring en kennis van jouw makelaarskantoor. Dit bepaalt hoe vaak huiseigenaren je te zien krijgen en de kans dat zij graag met jou in contact willen treden.
  • Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Door onze kwaliteitscontrole zal je wellicht minder leads ontvangen in vergelijking met andere kanelen. Deze leads zullen wel van hoge kwaliteit zijn.

Neem contact met ons op